Μεταφορα τροφιμων

Υπηρεσίες μεταφορών τροφίμων σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, από + 25 ° έως -25 ° στην εθνική επικράτεια, σε όλες τις χώρες Ευρώπης και εκτός ΕΟΚ . Η The Greek suppliers & transport services είναι μια ελληνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην μεταφορά τροφίμων . Έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών μαζί με ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας για μεταφορά τροφιμων, προσφέροντας πληθώρα ολοκληρωμένων και εξατομικευμένων λύσεων. Το πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνει μεγάλες παραγωγικές εταιρείες, αλυσίδες σουπερ μάρκετ, εμπορικές εταιρείες κ.α. Το κλειδί της επιτυχίας της εταιρείας είναι η εγγύτητα στις ανάγκες σας για ποιοτικές λύσεις, η όποια βασίζεται στην εμπειρία που ξεκινά από την δεκαετία του ‘80, όταν και μέλη της εταιρείας ήταν στον κλάδο των μεταφορών, μεταφέροντας αρχικά ξηρό φορτίο και στην συνέχεια και νωπό/κατεψυγμένο, μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών. Εργαζόμαστε αποτελεσματικά και με ταχύτητα, εξασφαλίζοντας την άριστη διεξαγωγή ενός δρομολογίου για την ασφαλή μεταφορά του φορτίου σε άριστη κατάσταση και στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα

Βιομηχανικες μεταφορες

Βιομηχανικές μεταφορές Εθνικές και διεθνείς μεταφορές με οχήματα με κουρτίνες, φορτηγά, Mega Trailer, jumbo, προσφέρει όλες τις λύσεις μεταφορών ξηρού φορτίου. Γνωρίζοντας σε βάθος τις απαιτήσεις για την ασφαλή οδική μεταφορά προϊόντων , ξηρών φορτίων, έχουμε αναπτύξει ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών μαζί με έναν ολοκληρωμένο στόλο οχημάτων με σύγχρονα φορτηγά για κάθε τύπο φορτίου. Εργαζόμαστε αποτελεσματικά και με ταχύτητα, εξασφαλίζοντας την άριστη διεξαγωγή ενός δρομολογίου για την ασφαλή μεταφορά του φορτίου σε άριστη κατάσταση και στο προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα. Γι’ αυτό τον λόγο είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα να παρέμβουμε χωρίς καμία καθυστέρηση απέναντι σε οποιοδήποτε απρόοπτο, διαθέτοντας μεγάλη πείρα, την απαραίτητη δικτύωση και όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης. Υπηρεσίες Ανά τοποθεσία: - Από και προς Ελλάδα - Από χώρα του εξωτερικού σε άλλη χώρα του εξωτερικού, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ – ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΞΥΛΕΙΑΣ

Είμαστε ειδικοί σε θέματα ειδικής μεταφοράς . Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις μεταφοράς και υποστήριξης με υψηλή προτεραιότητα. Μπορούμε να χειριστούμε τα καθήκοντα για εταιρείες όλων των μεγεθών και είμαστε υπερήφανοι για την εξεύρεση πάντα της σωστής λύσης για τις ανάγκες του μεμονωμένου πελάτη. Το κλειδί για την επιτυχία μας είναι η εγγύτητα στην αγορά, . Αυτό γίνεται με επίκεντρο την ικανοποίηση από την εργασία . Πιστεύουμε ότι οι ευχαριστημένοι εργαζόμενοι παρέχουν ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες Εξυπηρετούμε τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας με ιδιαίτερη έμφαση στο περιβάλλον και τις εξατομικευμένες λύσεις. Η εταιρία μας ειδικεύετε και στην μεταφορά ξυλείας με εμπειρία από την δεκαετία του 70 με σύγχρονο στόλο καθώς ήταν η κύρια δραστηριότητα στο ξεκίνημα της .

TOP